Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cîmpeni, Alba
Bucataras din 29.01.2017
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.
publicat la 05.12.2021
publicat la 30.11.2021
publicat la 27.11.2021
Faptul că nu vă vine bine cămaşa nu e un motiv să faceţi gălăgie. Iar vine domn doctor şi iar vă face electroşocuri.
In cont 39
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:43
ieri la 18:06
ieri la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
3 comentarii
de oanapl 8
de Criss 6
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
UrsanMihaela
MotanLaOale
adry88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ArianaBala 1
ricamil 1
dannasb 1
liliana114 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de sfecla rosie
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.