Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cîmpeni, Alba
Bucataras din 29.01.2017
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.
publicat la 05.12.2021
publicat la 30.11.2021
publicat la 27.11.2021
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
In cont 39
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:56
ieri la 09:39
pe 12.12 la 22:24
pe 12.12 la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
brunetica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bia27 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de sfecla rosie
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.