![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 18.06.2014
publicat la 17.06.2014
publicat la 16.06.2014
Te învârți cât mai mult în jurul cozii, doar-doar s-o termina ziua și nu mai e nevoie să mai faci ce trebuie să faci. Nu te îngrijora, nu ești singurul care recepționează greșit vibrația lui Jupiter.
Bucataras.ro
[email protected]
Portofele cu gem de prune
Se cerne faina intr-un lighean,intr-o cana se pune drojdia ,apa calduta, zaharul si o lasi pana se dizolva drojdia dupa care o pui peste faina impreuna cu untul topit,apa si se farmanta , apoi se acopera si se lasa la dospit 15-20 min la caldura. Cand aluatul a crescut se portioneaza(mie...
Placinta cu branza si stafide
Se dizolva drojdia cu putin lapte,zahar dupa care se adauga faina , sarea , margarina la temperatura camerei taiata in cubulete si restul de lapte incalzit usor , apoi se lasa la crescut aproximativ 20 de min. Intre timp se pregateste umplutura : branza se amesteca cu cele 5...