Alina26

1

Bucataras
incepator

Bacau

Bucataras din 05.03.2013

RETETE225
PRIETENI243
Retete / Supe/Ciorbe

Bors cu spanac

In Ciorbe la 6 Oct 2014

1. Am spalat spanacul si l-am lasat la scurs.  2. Am pus uleiul la incins, tocam ceapa spalata si o punem la calit. 3. Taiem si spanacul potrivit si punem peste ceapa. Adaugam apa cat culrinde si lasam sa fiarba cir a 10 minute. 4. Batem bine 2 oua si cu ajutorul unui polonic punem...

Ciorba cu costita de porc - Reteta savuroasa si satioasa

In Ciorbe la 8 Noi 2013

Cum se prepara Ciorba cu costita de porc - Reteta savuroasa si satioasa Am spalat si taiat carnea si am pus-o la fiert cu apa rece. Am curatat si am spalat legumele.Am dat pe razatoarea marea morcovi,iar restul legumelor le-am taiat cubulete. Cand aproape s-a fiert carnea,am adaugat...

Supa Crema de Dovleac

In Supe la 8 Noi 2013

1.Am curatat legumele,le-am spalat si le-am taiat cubulte.Am curatat si catelu de usturoi si l-am tocat marunt.Le-am pus la fiert cu apa si sare. 2.Cand s-au fiert le-am dat prin blander pana s-a facut o crema.Am pus putina supa in care am fiert legumele. 3.Am pus intr-un castron cu ulei de...

Ciorba de vita

In Ciorbe la 4 Oct 2013

1.Am splat carnea,am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert,la foc mic.Am dat la o parte cu o paleta.spuma. 2.Am curatat si am spalat legumele.Am tocat marunt ceapa,telina verde si am dat pe razatoare morcovii. 3.Cand aproape s-a fiert carnea am adaugat legumele,tocate mai sus si am lasat sa...

Supa din aripi de pui

In Supe la 30 Sep 2013

1.Am spalat aripile,le-am taiat in doua si le-am pus la fiert cu apa,la foc potrivit.Cand a inceput sa fiarba am dat spuma la o parte cu o paleta si am lasat sa fiarba. 2.Am curatat legumele,le-am spalat si ceapa,1 morcov,tulpinile de telina le-am tocat marunt.Celalalt morcov si telina am...

Supa de cartofi cu zer

In Supe la 27 Mai 2013

1.Intr-o oala pe foc mic aduceti laptele si smantana la o temperatura de 74°C,tineti sub control folosind un termomeru.Nu lasati sa ajunga temperatura mai mare.Opriti focul si adaugati otetul,apoi mestecati timp de 30 de secunde.Adaugati si sarea amestecand inca 30 de secunde.Acoperiti cu un...

Supa crema de mazare cu crutoane ntegrale

In Supe la 23 Apr 2013

Punem o oala cu ulei de masline la incins. Spalam prazul si taiem rondele numai partea alba,fara frunze.Punem la calit. Dupa ce s-a calit adaugam mazarea,crenguta de rozmarin si apa cat cuprinde nivelul mazarei.Mestecam si lasam sa fiarba 10-15 minute.(Cat este indicat pe punga de mazare)....

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 17 Apr 2013

1.Punem o oala cu apa pe foc.Curatam legumele,le spalam,le tocam si le punem la fiert cu putina sare si ulei. 2.Pregatim perisoarele:punem intr-un bol carnea,oul,orezul,sare,piper,marar,patrunjel si mestecam.Facem perisoarele si apoi le punem rand pe rand in oala cu legume.Lasam la foc pana se...

Supa de piept de pui

In Supe la 19 Mar 2013

Spalam pieptul si il taiem bucatele circa 2 cm si punem la fiert. Spalam legumele si incepem sa le tocam:morcovul l-am taiat rondele,restul legumelor le-am taiat cubulete marunte(cartoful l-am taiat putin mai mare).Le adaugam peste carne,dupa ce a fiert putin.Le lasam sa fiarba.Adaugam sare....

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 23.12.2014

Fursecuri fara zahar

publicat la 19.12.2014

Placinta cu iaurt

publicat la 19.12.2014

Șnițele din ghebe

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]