
publicat la 26.09.2012
publicat la 26.09.2012
publicat la 07.09.2012
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Zacusca de fasole boabe
Fasolea se fierbe in apa cu sare si o legatura de cimbru. Ceapa, gogosarul si morcovul se toaca marunt. Intr-o oala maaaare punem uleiul la incins, calim ceapa, apoi adauam morcovul, iar cand s-a inmuiat si aceasta punem gogosarul si condimentam cu putina sare si piper boabe. Lasam pe foc mic...
Zacusca cu fasole pastai
Legumele se spala. Ceapa se toaca marunt si se opareste, apoi se scurge. Kapia si gogosarul se desfac si se curata de cotoare si orice urma de seminte sau pete care fermenteaza, apoi se dau pe masina de tocat. Fasolea se curata de codite, se fierbe bine in apa pentru a nu indelunga pregatirea...