
publicat la 27.06.2012
publicat la 19.06.2012
publicat la 14.06.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Bruschetti
Rosiile le taiati cubulete,pisati usturoiul,iar busuiocul il taiati cat mai marunt. Le amestecati cu un praf de sare si ~ o lingurita de ulei de masline. Painea o puneti la toaster pentru cateva minute,apoi intindeti branza pe felii si puneti rosiile.
Snitele din piept de pui
Spalati pieptul de pui si il taiati felii. Puneti pe o farfurie plata putin pesmet,in alta puneti faina si intr-un castronel bateti cele 2 oua cu putina sare,putin piper si knorr legume. Luati cate o felie si o treceti prin faina,apoi prin oua si prin pesmet; puneti la prajit.
Chiftelute
Dati carnea prin masina de tocat,la fel si ceapa. Fierbeti cartofii si morcovii, apoi ii pasati. Puneti toate acestea intr-un vas,adaugati oul,sarea si piperul.Le amestecati bine, apoi luati cu o lingura din compozitie si formati chiftelutele; le dati prin faina si le puneti la prajit....