Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 10 forme pentru briose
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 incaltatoare
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:41
la 09:10
de RODIMUR 8
ieri la 16:21
de vasimur 4
ieri la 15:43
pe 04.09 la 17:53
de Rocsi 9
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
Caty
Pushaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Diana_Maria 1
Hansa 1
Luminita31 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...