Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 4 pahare de whisky
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:51
ieri la 10:21
ieri la 10:05
pe 14.08 la 09:22
pe 13.08 la 10:25
5 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
Bucataras
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Corinuta 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cryss 1
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...