Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Unghiera BISALUO
Lumanare parfumata
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 250 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:51
de Panacris 9
ieri la 14:48
ieri la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
pe 19.11 la 20:36
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...