Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Vaslui
Bucataras din 08.01.2015
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...
mai multe
publicat la 08.01.2015
Eşti pe un drum greşit. A, ştiai? Un motiv suficient de puternic să alegi varianta plătită a Hohoscopului… Prea te-ai dedulcit la mocăciuni.
Set de 4 pahare de whisky
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Ciocan pentru carne
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 incaltatoare
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:21
la 15:26
la 11:30
ieri la 08:04
de Rocsi 9
pe 18.06 la 19:27
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bomboane Raffaello
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...