
publicat la 21.08.2025
publicat la 20.08.2025
publicat la 20.08.2025
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
[email protected]
Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor
Iata cum se prepara Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor Spalam visinele, le punem la scurs in strecuratoare, le scoatem samburii si le punem intr-un vas, in straturi. Unul de visine, unul de zahar, pana le terminam. Ideal ar fi sa le lasam peste noapte la frigider. Eu...
Reteta de zacusca cu bureti
Modul de preparare este urmatorul: Am pus la copt gogosarii si ardeii capia. Pe masura ce s-au copt, i-am pus intr-un vas, am presurat sare pe ei si i-am acoperit cu un capac. Cand s-au mai racorit, i-am curatat, le-am scos cotoarele si semitele, i-am spalat si i-am pus la scurs....
Reteta de gogosari cu sos de bulion si mustar
Iata cum se prepara Reteta de gogosari cu sos de bulion si mustar: Curatam gogosarii de seminte,ii spalam, ii lasam la scurs si ii taiem feliute de 1cm sau mai subtiri. Intr-o oala cu fundul gros, o oala de tuci e foarte buna, punem otetul, uleiul, zaharul, sarea, bulionul, mustarul, foile...
Visine la borcan pentru iarna
Am spălat vișinele și le-am pus într-o strecurătoare. Le-am scos sâmburii și le-am pus într-un vas mai mare Am adăugat peste ele zahărul și aspirina fărâmată Le-am amestecat ușor și le-am lăsat câteva ore că sa se topească zahărul. Mai amestecam...