
publicat la 24.11.2019
publicat la 29.06.2018
publicat la 29.06.2018
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Gogosari in otet
Pregatim saramura pentru gogosari. Punem pe rand intr-o oala apa, otetul, zaharul si condimentele. Amestecam bine pana se dizolva zaharul si punem oala pe foc si lasam la fiert saramura (trebuie sa clocoteasca 5 minute). Dupa ce saramura a fiert, luam oala de pe foc, turnam gogosarii in...
Castraveti murati in saramura
Vom pregati saramura. Vom amesteca apa cu sarea, apoi intr-un borcan vom pune la baza 3 fire de marar, un ardei iute, si putin din condimente, apoi vom pune castraveti si vom pune din nou condimente, iar cand umplem borcanul, punem condimentele ramase, celalalt ardei iute si firul de marar ramas....
Zacusca de ciuperci
Intr-o oala mai mare vom pune ceapa si uleiul, vom pune oala pe foc si vom cali ceapa 5 minute, apoi adaugam pe rand gogosarii, morcovii, ciupercile si la sfarsit sarea. Lasam oala pe foc mediu cam o ora si amestecam incontinu cu o lingura de lemn. Dupa aceea, vom lasa zacusca la racit si o...