
publicat la 24.01.2015
publicat la 18.11.2013
publicat la 18.11.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Sos-crema de cascaval
Am preparat sosul pentru a-l servi cu cartofi fierti in coaja. Poate fi servit cu legume, salate, lasagna, macaroane, taitei, etc. Puneti uleiul intro craticioara, presarati baza pentru mancaruri si incorporati faina cu un tel micut. Lasati la foc mic 2-3 minute, dupa care adaugati...
Sos de stafide brune
Puneti intr-o craticioara uleiul de masline, untul, stafidele, foile de dafin si boiaua si lasati la foc mic pana se topeste untul. Adaugati otetul, zaharul, scortisoara si vinul, tocati foarte marunt gogosarul si puneti-l in sos. Mai lasati cateva minute pe foc mic, apoi adaugati ketchup, 20 ml...