Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.10.2015
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...
mai multe
publicat la 09.11.2015
Cantar digital pentru bucatarie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Taburet pliabil telescopic
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:06
ieri la 11:02
pe 10.11 la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
Merisor 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ina 6
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de branza cu verdeata
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...