Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 3 boluri Ellenge
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 10:34
de Bucataras 6
la 09:35
de laura_n 7
ieri la 16:28
ieri la 11:10
pe 07.02 la 17:14
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
mihaelar63
Rocsi
adasev12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sis 1
palpabil 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.