Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 250 forme pentru briose
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
de Bucataras 8
pe 18.07 la 08:30
pe 18.07 la 08:26
pe 18.07 la 08:22
pe 17.07 la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Bucataras
Adrian2016 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
CretuValentina 1
iqphantom 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.