
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
[email protected]
Sarmalute in foi de vita
Frunzele de vita se oparesc 5 minute si se aseaza pe o planseta cu partea mata in sus.Ceapa,orezul,patrunjelul si carnea tocata se amesteca intr-un castron si se condimenteaza cu sare si piper.Se formeaza sarmalute,se pun intr-un vas mai mare.Peste ele se aseaza cubuletele de unt si se acopera cu...
Deliciul sultanului
Carnea se taie in cuburi,rosiile se curata de seminte si se taie cubulete mici,ceapa se taie nu prea marunt.Vinetele se strapung cu furculita in mai multe locuri si se coc la cuptorul incalzit in prealabil,pana se inmoaie.Ceapa se prajeste in jumate din cantitatea de unt,se adauga bucatelele de...