Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Fetesti
Bucataras din 09.04.2010
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
A trecut ceva timp de când nu te-ai mai dus la coafor, ce zici de un drum zilele astea?
Voturi:23
Voturi:46
Voturi:14
In cont 81
Pensula de patiserie
Perie de pantofi
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Ciocan pentru carne
Lumanare parfumata
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:11
de RODIMUR 8
la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:13
de vasimur 4
ieri la 10:38
ieri la 06:15
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
Constelatialeu
Rocsi
Bucataras
susu 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Valentin68 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrama de oaie, afumata
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...