Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Termometru cu ecran LCD
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Catalina L 8
la 20:55
la 20:45
la 20:32
de Bucataras 6
la 09:25
de oanapl 8
ieri la 14:02
6 comentarii
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
de vasimur 4
6 voturi
5 voturi
Catalina L
Isabel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Renataedina 1
andre3a 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...