Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 2 borcane de depozitare
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:35
de Bucataras 8
la 07:45
ieri la 07:16
pe 29.09 la 10:26
de vasimur 4
pe 28.09 la 18:34
de RODIMUR 8
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...