Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Rola de folie pentru prajituri
Ciocan pentru carne
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Veioza OSVINO, LED
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 16:57
la 11:04
de Retete_gustoase 1
ieri la 15:52
ieri la 10:49
ieri la 08:46
4 comentarii
de Constelatialeu 9
de laura_n 7
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
vasimur
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...