Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Placa de tocat fata-verso
Lumanare parfumata
Veioza OSVINO, LED
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:26
la 11:30
ieri la 08:04
de Rocsi 9
pe 18.06 la 19:27
pe 18.06 la 10:01
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
MotanLaOale
vasimur
Ela68 2
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataras Monica 1
Izabella 1
artanu 1
madastely 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...