Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.03.2012
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.
publicat la 06.11.2013
publicat la 09.10.2013
Voturi:73
Voturi:24
Voturi:42
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:22
la 17:05
de laura_n 7
la 16:14
de Bucataras 6
ieri la 10:54
ieri la 10:24
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
Rocsi
Veronica22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MIMI 1
Ghinnni 1
florian 1
bucatelemele 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mușchi de porc în staniol
Pregătim bucata de mușchi, curățăm usturoiul, facem mici găurele în carne și ascundem usturoiul. Pregătim staniolul, îl ungem cu ulei...apoi asezonam carnea cu condimente după gust. Se da la cuptor pentru circa 45-50 de minute.