Gogosarii se spala, se scot cotoarele si semintele, se mai spala inca o data si se lasa la scurs, cu gura in jos.
Vinetele se curata de coaja, se taie felii de aproximativ 1cm. Se presara cu sare pe toate suprafetele si timp de 1 ora se asteapta pentru "a lasa apa" Se storc in pumn...
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Gogosari umpluti cu vinete a la "tanti" Ana din Craiova
Gogosarii se spala, se scot cotoarele si semintele, se mai spala inca o data si se lasa la scurs, cu gura in jos. Vinetele se curata de coaja, se taie felii de aproximativ 1cm. Se presara cu sare pe toate suprafetele si timp de 1 ora se asteapta pentru "a lasa apa" Se storc in pumn...