Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2013
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .
publicat la 28.12.2015
publicat la 03.12.2015
Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.
Voturi:26
Voturi:42
Voturi:100
In cont 11
Perie de pantofi
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 3 boluri Ellenge
Cantar digital pentru bucatarie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:58
ieri la 10:21
de Rocsi 9
pe 02.12 la 20:34
de Retete_gustoase 1
pe 02.12 la 16:12
pe 02.12 la 13:24
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
8 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Xandrinne
Constelatialeu
cristinne 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
aurelya68 1
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Frittura di pesce (friptura de peste )
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .