publicat la 01.09.2014
publicat la 13.08.2014
publicat la 22.07.2014
Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.
Bucataras.ro
[email protected]
Fritatta cu iaurt si dovlecei
Spalam bine dovlecelul, mie nu imi place sa il curat de coaja, dar se poate daca doriti, apoi ii taiem pe lungime in 4 si le indepartam mijlocul cu samburii. Ii feliem subtire si ii punem la prajit in 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc putin, adaugam sare si piper si cimbrul tocat...
Cartofi noi cu branza si marar
Cartofii ii spalam bine, ii taiem in jumatate si apoi ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam sa fiarba 6 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem pe o tava de cuptor cu hartie cerata. Asezonam cu sare si piper, apoi cu stropim cu ulei de masline. Dam la cuptorul preincalzit la 220 grade...
Placinta cu spanac si branza
Punem faina intr-un castron incapator, in mijloc facem o adancitura unde punem celelate ingrediente si amestecam cu o spatula.vFramantam aluatul pana devine neted (minim 10 minute), apoi il intidem in forma rotunda cu ajutorul unui sucitor, trebuie sa fie mai mare decat forma de copt. Il punem in...
Omleta cu spanac si rosii
Intr-o tigaie cu maner metalic punem putin ulei de masline apoi spanacul. Calim 2 minute spanacul pana batem ouale adaugam sare si piper. Adaugam ouale si lasam omleta sa se prajeasca cam 2- 3 minute, taiem rosiile felii subtiri si le punem peste omleta .Dam omleta la cuptorul preincalzit...