Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata ,, Capriciosa "
Ciupercile conservate se taie marunt. Ceapa verde la fel se taie marunt. Maslinele se taie rondele. Granata se curăţă si se pun seminţe. Totul se amestecă cu ulei şi se sărează după gust.
Şubă
Mai întîi fierbem cartofii cu coajă, sfecla roşie, morcovul şi oule. Dupa fierbere le curăţim la fel si scrumbia. Primul strat este jumătate de scrumbie tăiată cubuleţe mici. Al doilea strat este ceapa dată prin răzătoare, numai să nu daţi prea multă pentru că va...