Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.07.2013
Mai intai se fac foile. Se amesteca toate ingredientele pentru foi.Se formeaza o bila care se imparte in 2. Apoi se amesteca ingredientele pentru umplutura. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se intinde prima foaie cu...
mai multe
publicat la 27.07.2013
Set de 4 pahare de whisky
Perna ergonomica Karll
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pensula de patiserie
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:14
ieri la 11:02
pe 04.11 la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
partunted1
vasimur
Bucataras
Rocsi
nadina73 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu foi fragede si branza dulce de vaci
Mai intai se fac foile. Se amesteca toate ingredientele pentru foi.Se formeaza o bila care se imparte in 2. Apoi se amesteca ingredientele pentru umplutura. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se intinde prima foaie cu...