Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:30
Voturi:58
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Perie de pantofi
Pensula de patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
pe 09.07 la 08:08
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...