Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Taietor de pizza
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Placa de tocat fata-verso
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 13:47
la 13:34
de Bucataras 6
la 10:50
ieri la 09:14
de Catalina L 8
pe 12.05 la 20:55
6 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
laura_n
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...