Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.01.2016
Se zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da la rece. Ciocolata alba se topeste pe baie de...
mai multe
publicat la 03.01.2016
Unghiera BISALUO
Rola de folie pentru prajituri
Veioza OSVINO, LED
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:19
pe 28.05 la 09:04
de Rocsi 9
pe 27.05 la 20:13
de laura_n 7
pe 27.05 la 13:19
pe 27.05 la 08:29
de oanapl 8
5 comentarii
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
DIANA B 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort Spuma de Visine
Se zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da la rece. Ciocolata alba se topeste pe baie de...