Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de 2 recipiente pentru cereale
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:26
ieri la 10:34
pe 22.10 la 11:19
pe 21.10 la 11:11
de RODIMUR 8
pe 21.10 la 02:56
de vasimur 4
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
de Andra_Constantinescu 6
de laura_n 7
vasimur
Lina24 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelarzv 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...