publicat la 16.02.2012
publicat la 06.02.2012
publicat la 30.01.2012
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu pui și ciuperci
Pulpele de pui se rumenesc în puțin ulei de măsline, apoi se scot pe o farfurie și se păstreză la cald. În același ulei am călit ceapa și usturoiul tocate, peste care am adăugat ciupercile feliate. Când ciupercile s-au înmuiat, am pus înapoi bucățile de...
Bavette cu dovlecei și ciuperci
Legumele le-am tăiat felii, apoi într-un pic de ulei de măsline am călit dovleceii, am adăugat ceapa verde, ardeiul şi usturoiul, ciupercile, pasta de gogoşari şi bulionul. Se lasă 10-15 minute să fiarbă (dacă scade prea mult sosul mai adăugaţi apă sau bulion)....
Paste cu chiftele din cârnați
Ceapa, usturoiul și busuiocul le-am tocat, apoi am scos carnea din membrană puțin câte puțin și din ea am format chiftelele. Nu e nevoie să adăugăți nimic în carne, fiind deja condimentată. Am încins într-o oală uleiul, am călit chiftele pe toate părțile...
Spaghettini cu sos simplu şi ierburi aromatice
Pastele le-am fiert, scurs şi amestecat cu puţin ulei de măsline pentru a nu se lipi până am făcut sosul. Separat, am călit în ulei de măsline ceapa şi usturoiul verde, am adăugat conserva de roşii şi am lăsat sosul să dea câteva clocote. După ce l-am luat de pe...