
publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Ulei de masline cu aroma de cimbru
Intr-o sticla curata si sterilizata, am pus cateva crengute de cimbru. Am adaugat ulei de masline, am sigilat sticla si am depozitati-o intr-un loc racoros si intunecat pentru 2 saptamani. Apoi am folosit-o la salate, bruschete si alte bunatati! In toate cele trei variante:cu...
Ulei de masline cu aroma de chilli
Uleiul l-am incalzit putin, adaugand 2 ardei iuti tocati bucati. Am lasat amestecul sa se raceasca, apoi am strecurat amestecul. Am turnat uleiul intr-o sticla, punand si 2 ardei iuti. Am inchis bine sticluta si am pus-o in camara la intuneric pentru 2 saptamani. Apoi am folosit uleiul aromatizat...
Ulei de masline cu aroma de busuioc si usturoi
Intr-o sticla spalata, uscata si sterilizata in prealabil, am pus crenguta de busuioc - spalata si uscata, cateii de usturoi, iar la final uleiul de masline. Am inchis ermetic si am pus sticluta in camara - la loc racoros si intunecat - pentru 2 saptamani. Este absolut delicios in...