Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 06.03.2014
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...
publicat la 12.03.2018
Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?
Voturi:63
Voturi:55
Voturi:31
In cont 10
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taburet pliabil telescopic
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 09:44
de Bucataras 8
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
pe 10.10 la 11:23
de RODIMUR 8
pe 09.10 la 23:37
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Valclaudia
MotanLaOale
Rocsi
ilinca_rox 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea_nagy 1
RamonaRogoz 1
MyșaVlog's 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pizza de casă
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...