Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 06.03.2014
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...
publicat la 12.03.2018
Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Voturi:16
Voturi:22
In cont 9
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 10:34
de Bucataras 6
la 09:35
de laura_n 7
ieri la 16:28
ieri la 11:10
pe 07.02 la 17:14
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
ela 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea11 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pizza de casă
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...