Tajin

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 01.03.2021

RETETE0
PRIETENI1
Perete
 

Pentru maioneza de casă, amestecați mai întâi gălbenușurile, muștarul, sarea și piperul. Adăugați uleiul picătură cu picătură în timp ce bateți constant cu un tel pentru a crea emulsia.
Apoi adăugați încet restul de ulei, biciuind continuu. În cele din urmă, condimentați cu oțet sau lămâie.
În cazul că se taie, ia apă minerală gazoasă.

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]