Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Ciorogarla
Bucataras din 29.03.2013
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...
mai multe
publicat la 29.03.2013
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 teluri Kasahome
Veioza OSVINO, LED
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 20:27
de Bucataras 6
pe 02.05 la 10:06
pe 02.05 la 09:29
pe 02.05 la 09:26
pe 01.05 la 08:32
4 comentarii
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
abetina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu zmeura si piscoturi
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...