Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
cluj-napoca
Bucataras din 16.05.2010
Se pune la fiert laptele cu zaharul si vanilia . Cand clocoteste se pune in ploaie grisul si se amesteca ca sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc mic 15-20 minute, amestecam continuu pana cand se ingroasa. Se serveste cu gem si stafide.
publicat la 30.01.2014
publicat la 27.08.2013
Iubeste-ti aproapele. Daca se intampla sa fie inalt, vesel, seducator, iti va fi cu atat mai usor.
Voturi:21
Voturi:34
Voturi:116
In cont 29
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Gherca Daniela 5
la 20:14
de Bucataras 8
la 09:51
ieri la 10:37
pe 25.06 la 09:13
pe 24.06 la 07:17
5 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
laylalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patricia Iordache 1
Petrutac 1
maerean_alina_maria 1
mugu43 1
burlacuelena 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Gris cu lapte
Se pune la fiert laptele cu zaharul si vanilia . Cand clocoteste se pune in ploaie grisul si se amesteca ca sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc mic 15-20 minute, amestecam continuu pana cand se ingroasa. Se serveste cu gem si stafide.