Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?
In cont 73
Perie de pantofi
Taietor de pizza
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Cantar digital pentru bucatarie
Unghiera BISALUO
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
ieri la 18:32
ieri la 17:47
de Panacris 9
pe 28.03 la 19:49
de Bucataras 6
pe 28.03 la 15:53
pe 28.03 la 13:17
4 comentarii
de Constelatialeu 9
7 voturi
6 voturi
de laura_n 7
MotanLaOale
Rocsi
alba_zori 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ElenaGhivnici 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.