Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Este de ajuns sa-ti evaluezi echilibrul emotional. De restul nu e cazul sa-ti faci prea multe probleme
In cont 73
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 teluri Kasahome
Ciocan pentru carne
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 14:57
ieri la 11:52
ieri la 09:21
pe 22.05 la 09:55
pe 21.05 la 10:32
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
RODIMUR
RuxyRux 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
miremirc 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.