Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Azi iti propui sa cresti in popularitate si sa-ti faci noi amici
In cont 73
Ciocan pentru carne
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 16:13
ieri la 15:29
ieri la 10:51
pe 11.09 la 08:44
pe 10.09 la 08:05
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
moniq 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.