Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Hunedoara
Bucataras din 31.03.2012
Punem in vasul pentru mixer vertical cafeaua, oul si zaharul. Amestecam toate ingredientele cu mixerul vertical pana cand devine foarte spumoasa cafeaua, apoi laptele amestecand in continuare cu mixerul.
publicat la 11.04.2016
publicat la 19.03.2016
publicat la 23.10.2015
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
Voturi:53
Voturi:52
Voturi:50
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 17:28
de Bucataras 8
la 10:09
la 09:18
ieri la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
heera 1
adinabalerina79 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cafea spumoasa (espumoso de café)
Punem in vasul pentru mixer vertical cafeaua, oul si zaharul. Amestecam toate ingredientele cu mixerul vertical pana cand devine foarte spumoasa cafeaua, apoi laptele amestecand in continuare cu mixerul.