alba_zori

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 10.11.2011

RETETE148
PRIETENI98
Retete / Dulciuri

Tort Padurea Neagra

In Torturi la 21 Feb 2012

Pregatim pandispanul de ciocolata in trei faze. 1.Albusurile impreuna cu zaharul tos le mixam foarte bine pana devine spuma tare. 2.Untul impreuna cu zaharul pudra mixam pana devine crema,apoi adaugam galbenusurile usor batute si ele cu furculita,adaugam si coaja de la lamaie,vanilia,si...

Prajitura cu mac

In Prajituri la 21 Feb 2012

Pregatirea pandispanului : este foarte simplu, dam drumul la cuptor la 180 grade si pregatim tava cea mare si joasa de la cuptor tapetand cu hartie de copt. Deci incepem distractia, punem ouale intregi cu zaharul intr-o cratita pe foc si amestecam bine cu facaletul ca sa nu se prinda si cand...

Tort cadou cu capsuni

In Torturi la 14 Feb 2012

Cu un pic de rabdarica facem si o buna prajiturica, deci incepem cu pregatirea pandispanului. Punem cele 4 oua mari intr-o craticioara impreuna cu zaharul 175 gr si aprindem focul dedesupt si invartim repede cu un facalet ca sa nu se prinda oul si invartim mult pana se incalzeste un pic, nu...

Gogosele cu dovleac

In Dulciuri la 7 Feb 2012

Daca puneti si un pic de dragoste ies cele mai bune gogosele care le-ati mancat vreodata. Deci incepem cu dovleacul galben: il curatam de coaja si de seminte, il cantarim ca sa fim mai precisi, si il punem cu un pic de apa la fiert, in 20 de minute e cam gata, apoi luam un bol mare si...

Tortulete de strudel cu mere si pere

In Prajituri la 1 Feb 2012

Incepem cu umplutura,taiem merele si perele cubulete(lasam felii lungi de mar pt ornat)le punem intr-un bol,impreuna cu toate ingredientele,cel mai bine e sa puneti de toate si ce bun iese o sa va mirati va asigur.bolul il punem in frigider pana facem coca sau pana aranjam tava cu folile.Deci...

Biscuiti pentru copii

In Prajituri la 13 Dec 2011

Incepem cu pregatirea biscuitilor. Intr-un bol incapator punem oul si frecam cu zaharul pana devine spumos. Adaugam lichiorul si esentele, faina si praful de copt, sarea si la urma uleiul. Faceti o mingiuta si o inveliti in foaie transparenta si dati la rece pt 15 minute,apoi o intindeti pe masa...

Tortulete cu trandafiri

In Torturi la 17 Noi 2011

Laptele de orez se pune la fiert,apoi se adauga si orezul,vanilina,zaharul,coaja de lamaie rasa si se lasa sa fiarba bine orezul.Aprope 40 de minute trebuie sa fie gata orezul,se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda.Gustati daca e deajuns de dulce,dar nu prea dulce ca mai tarziu se mai...

Tort floare cu fructe

In Torturi la 10 Noi 2011

Pentru blat: se bat bine albusurile de ou cu un praf de sare, se adauga zaharul 150 gr si se mai bate cu mixerul pana devine o crema alba tare. Se adauga galbenusurile, faina cu praful de copt,se amesteca incet incet de sus in jos. Se adauga si uleiul, se incalzesc usor 200 ml de lapte si...

Afisate 61 - 68 din 68 retete    

Postari recente

publicat la 24.08.2013

Tarta sarata cu dovleac

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Asa-i ca vrei sa stii ce se intampla in vietile tuturor oamenilor din galaxie, cu toate ca nu prea stii ce se intampla in viata ta?Daca ai noroc prietenii tai o sa-ti spuna.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]