Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
barlad
Bucataras din 07.02.2013
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...
mai multe
publicat la 11.02.2013
Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.
Suport pentru ustensile de bucatarie
Rola de folie pentru prajituri
Perie de pantofi
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Taburet pliabil telescopic
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
ieri la 18:34
de Bucataras 8
pe 27.09 la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
de RODIMUR 8
pe 25.09 la 13:19
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
Rocsi
RODIMUR
eclerash 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
artistique 1
sabina_necula 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Eclere
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...