Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.07.2013
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....
mai multe
publicat la 05.07.2013
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taburet pliabil telescopic
Perie de pantofi
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:52
ieri la 08:55
de Panacris 9
pe 27.01 la 14:58
pe 27.01 la 08:25
de RODIMUR 8
pe 26.01 la 12:57
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
de oanapl 7
7 comentarii
8 voturi
Rocsi
RODIMUR
Retete_Haplea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandru29 1
karma 1
itza_mesesan 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de casa
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....