Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.
Voturi:29
Voturi:65
Voturi:20
In cont 80
Termometru cu ecran LCD
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Pensula de patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Lumanare parfumata
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:52
ieri la 08:53
pe 10.06 la 09:10
pe 09.06 la 10:35
pe 06.06 la 13:47
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
trifadalia 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adi75 1
popa_georgeta_elisabeta 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aluat foietaj de casa
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...