Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roman
Bucataras din 16.11.2010
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.
publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.
Voturi:54
Voturi:40
Voturi:21
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:36
ieri la 10:48
pe 09.07 la 08:08
pe 08.07 la 08:10
pe 07.07 la 08:14
de vasimur 4
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Caty
vasimur
symonik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
auroravoicu 1
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Peste cu cipsuri de cartofi
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.