andreea_nagy

1

Bucataras
incepator

Cluj - Napoca

Bucataras din 20.11.2013

RETETE8
PRIETENI2
Retete

Branzoici

In Prajituri la 27 Sep 2014

Varza se taie marunt si se pune la calit cu uleiul si sare . Cand este gata se adauga piper dupa gust si se pune la racit . Urda se amesteca bine cu ouale , zaharul , zaharul vanilat , coaja de lamaie si mararul . Branza sarata se razuieste intr-un bol....

Tort cu blat de cacao si crema cu finetti si frisca

In Torturi la 29 Iun 2014

Pt. foi : Galbenusurile le mixam cu zaharul, mierea si zaharul vanilat bine de tot; amestecam faina cu grisul, praful de copt si cacaoa si le incorporam in galbenusuri, apoi adaugam treptat laptele si uleiul , pana se omogenizeaza. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca in compozitia de...

Tort cu frisca, iaurt si piersici

In Torturi la 11 Apr 2014

Pt. bilutele de branza , se amesteca toate ingredientele si se formeaza bilute de marimea unei nuci , pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt . Pt. blat , se mixeaza bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat , pana se dizolva zaharul , se adauga ciocolata topita , laptele si...

Tort cu Finetti si visine

In Torturi la 31 Mar 2014

Blaturi : Se separa albusurile de galbenusuri . Galbenusurile se mixeaza cu zaharul , mierea si zaharul vanilat . Faina se amesteca cu grisul , cacaoa si praful de copt si se incorporeaza in amestecul de galbenusuri , apoi se adauga uleiul si laptele si compozitia astfel obtinuta se amesteca...

Negresa

In Prajituri la 25 Feb 2014

Blat: Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si un praf de sare, se adauga margarina (eu o topesc putin in cuptorul cu microunde), bicarbonatul stins, laptele si apoi faina amestecata cu cacaoa. Se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se coace la 180...

Malai dulce

In Prajituri la 24 Feb 2014

Se amesteca toate ingredientele uscate , fara zahar . Ouale se bat putin cu zaharul , se adauga uleiul , laptele , iaurtul si coaja de lamaie si se amesteca bine . Apoi se adauga ingredientele uscate , se omogenizeaza si se toarna in tava tapetata cu putin ulei si faina . Se da la cuptor...

Cornuri fragede

In Prajituri la 22 Feb 2014

Aluat : Se amesteca faina cu drojdia , apoi se adauga sarea si untura si se framanta bine , sa se incorporeze toata faina in untura . Se adauga oul si smantana si se framanta bine pana aluatul nu se mai lipeste de maini si de vas . In cazul in care aluatul se lipeste , se mai adauga putina...

Pasta de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 21 Noi 2013

Se curata cartofii de coaja , se spala , se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu o lingurita de sare . Pana cand fierb cartofii , se curata salamul de coaja si se taie cubulete marunte , ardeii se spala si se taie la fel ca si salamul iar ceapa se curata de coaja , se spala si se taie...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 27.09.2014

Branzoici

publicat la 11.04.2014

Tort cu frisca, iaurt si piersici

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]