Făina, praful de copt și sarea se amestecă într-un bol. Adăugăm untul rece, tăiat bucățele, și frământăm rapid până când compoziția este asemănătoare unui pesmet. Apoi adăugăm 4-5 linguri de apă rece și...
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o...
Pregătim fie o tavă termorezistă de 1,2 litri, fie 4 forme individuale, pentru cuptor – adică le ungem cu unt, şi preîncălzim cuptorul la 190 de grade. Coaja de lămâie, untul şi zahărul pudră le mixăm foarte bine...
Preîncălzim cuptorul la 160 de grade şi pregătim o tavă de 20 cm cu hârtie de copt.
Pentru crema de brânză vom mixa oul, vanilia şi crema de brânză folosită – eu am ales de această dată mascarpone,...
Plăcintă cu mere
Făina, praful de copt și sarea se amestecă într-un bol. Adăugăm untul rece, tăiat bucățele, și frământăm rapid până când compoziția este asemănătoare unui pesmet. Apoi adăugăm 4-5 linguri de apă rece și...