Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.02.2013
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...
publicat la 10.10.2014
publicat la 29.01.2014
publicat la 24.02.2013
In cont 2
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Ciocan pentru carne
Taburet pliabil telescopic
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 13:17
de Bucataras 8
ieri la 14:39
ieri la 14:04
ieri la 10:46
pe 13.11 la 10:35
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
Leontina_Costel1970 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată de pui cu sfelcă roșie
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...