anomisana

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 02.06.2010

RETETE88
PRIETENI84
Retete / Conserve

Zacuscă de ţelină

In Zacusca la 10 Oct 2011

Am copt ardeii, ceapa am curăţat-o şi am fiert-o întreagă, la fel şi ţelina. Am curăţat ardeii şi i-am lăsat la scurs căteva ore. În timp ce s-a încins uleiul, am tocat ceapa cu robotul şi am pus-o să se călească. Apoi am tocat ardeii, i-am adăugat peste ceapă,...

Zacuscă de fasole boabe

In Zacusca la 10 Oct 2011

 Am pus fasolea la fiert în oala sub presiune.  Am copt ardeii, ceapa am curăţat-o şi am fiert-o întreagă, la fel şi morcovii. Am curăţat ardeii şi i-am lăsat la scurs căteva ore. În timp ce s-a încins uleiul, am tocat ceapa cu robotul şi am pus-o să...

Zacuscă de vinete

In Zacusca la 10 Oct 2011

Vinetele şi ardeii le-am copt, ceapa am curăţat-o şi am fiert-o întreagă. Am curăţat vinetele şi ardeii şi le-am lăsat la scurs căteva ore. În timp ce s-a încins uleiul, am tocat ceapa cu robotul şi am pus-o să se călească. Apoi am tocat ardeii, i-am adăugat...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 15.11.2015

Curcan cu orez aromat

publicat la 27.11.2013

Pui colonial

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

De azi intri la dieta. Te vei abtine de la mancare multa si bautura. Stii cat vei pierde in 14 zile? Doua saptamani.

 
 
 
Retete preferate
Shaorma

Voturi:21

Bezele cu nuci

Voturi:19

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]