antzuka

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.02.2010

RETETE7
PRIETENI1
Retete / Dulciuri

tarta ruseasca cu branza si ciocolata

In Prajituri la 23 Mar 2010

Blat Se amesteca ingredientele uscate, se adauga oul, untul(la temperatura camerei) bucatele si se framanta bine bine, daca este necesar adaugati si laptele.Dati la frigider.Intre timp ne ocupam de crema. Crema Mixam branza cu smantana si zaharul, adaugam ouale si mixam bineAdaugam...

Fursecuri cu nuca Montignace

In Dulciuri la 16 Mar 2010

Frecam untul cu fructoza Adaugam oul Nuca, restul de ingrediente. Facem bilute. Si le "intindem" cu cutitul.Dam la cuptor pentru aprox 10-15 min!

Tort cu ciocolata si capsuni raw

In Torturi la 28 Feb 2010

Blat Nuca se hidrateaza cu o seara inainte!Se pune in putina apa si dimineata se clateste si se lasa sa se usuce de apa.Acest proces ajuta la macinarea mai fina a nucii la un gust mai fin si mai proaspat, astfel nucile sunt si mai usor de digerat!) Nuca se pune in robotul de bucatarie, se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Marea ta dilema de azi o constituie imposibilitatea de a sterge toate petele de pe gresie. in final, o sa declari enervat/a ca petele simetrice pe care le freci sunt pe partea cealalta, fara a mai lua in considerare faptul ca majoritatea placilor au model.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]