Baghar – o modalitate ingenioasa de asezonare

Postat de radu_popovici in Tehnici pe 22 Dec 2010 | 6527 vizualizari

Comentarii (5)

22.12.2010, 12:41

Splendida idee

22.12.2010, 13:50

@RuxyRux: Imi pare bine ca o apreciezi.

22.12.2010, 15:11

Waw! cate condimente intr-un singur loc trebue neaparat sa incerc reteta Super

23.12.2010, 18:00

cu asa multe condimente e tocmai pe gustul meu.Nu am numai cardamon verde,dar nu e acelasi lucru cu cel negru nu-i asa? De unde va aprovizionati cu condimente,ca mie in provincie imi e cam greu si mereu ma rog de cine vine din strainatate sa-mi aduca si mie.

23.12.2010, 19:05

@mitinita: Aveti dreptate. Cardamomul negru este foarte diferit de cel verde; nu se pot substitui reciproc. Eu iau condimente de peste tot, cel mai des de la Ki-Life, magazinele din Dragonul Rosu 1 si 2, Bacania Veche etc. Si din strainatete, bineinteles.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]