Baghar – o modalitate ingenioasa de asezonare

Postat de radu_popovici in Tehnici pe 22 Dec 2010 | 6236 vizualizari

Comentarii (5)

22.12.2010, 12:41

Splendida idee

22.12.2010, 13:50

@RuxyRux: Imi pare bine ca o apreciezi.

22.12.2010, 15:11

Waw! cate condimente intr-un singur loc trebue neaparat sa incerc reteta Super

23.12.2010, 18:00

cu asa multe condimente e tocmai pe gustul meu.Nu am numai cardamon verde,dar nu e acelasi lucru cu cel negru nu-i asa? De unde va aprovizionati cu condimente,ca mie in provincie imi e cam greu si mereu ma rog de cine vine din strainatate sa-mi aduca si mie.

23.12.2010, 19:05

@mitinita: Aveti dreptate. Cardamomul negru este foarte diferit de cel verde; nu se pot substitui reciproc. Eu iau condimente de peste tot, cel mai des de la Ki-Life, magazinele din Dragonul Rosu 1 si 2, Bacania Veche etc. Si din strainatete, bineinteles.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]