Eu nu mai mananc oua, sub forma de ochiuri, fierte, omlete, de ceva ani, pentru ca am avut o problema la ficat si nu le-am mai tolerat. Dar in prajituri, intr-un snitel la cuptor sau altfel de preparat, mananc. Atata timp cat nu exagerezi cu ouale, nu vor fi nocive pentru organism!
Rocsi, mie imi plac mult ouale, dar sunt constienta ca prezinta un oarece risc pentru persoanele sensibile. Totusi, am scris acest articol (oricum, aici, la baieti nu am prea mult de lucru in timp ce sotul meu lucreaza de zor...!) pentru ca sunt lucruri interesante si am adaugat niste tipsuri bine de stiut...Multumesc pentru atentia acordata articolului meu! O zi buna!
Interesant articolul! Multe dintre tipsuri le stiam pentru ca eu sunt mare amatoare de oua Nu concep o dimineata relaxanta de week-end fara ochiuri
Madi si sotul meu manca adeseori omleta, sau ochiuri dimineata, dar a mai schimbat putin din obiceiuri... Oricum, ne plac amandurora ouale! Stiam ca multe tipsuri sunt cunoscute, mai ales de catre bucatarasii vrednici, dar mi-am zis ca merita sa le scriu in articol, poate nu se stiu chiar toate, sau au fost uitate...Multumesc pentru atentie!
imi plac ouale , interesant articol
Nu stiam punctul 2. Deci in cutiile de carton sunt puse invers
Merci Rodica
Multumesc, Catalina, pentru atentie si pentru apreciere! Ma bucur ca ai gasit ceva de folos in articol...!
Multumim pentru articol! Ouale sunte nelipsite din frigiderul Casei Zmeilor, si da le pastrez in carton cu capul in jos ) Fara sa stiu, asa am vazut acasa la mama Iar weekend-ul fara, oua ochiuri, oua fiert sau omleta a la Panacris cu de toate, in special ceapaaa si diverse mezelicuri, ramase prin frigi, nu se poate Au cam suferit Zmeisorii, de vreo weekend-uri, dar azi am revenit pe baricade cu omleta a la mama P.S. De pus la inghetat ouale sau albusurile, n-am incercat, ca nu prisosesc, imediat le gasesc folosinta, dar e bine de retinut sfatul tau P.S. Cu microundele, am patit-o in tinerete ) undeva in 1991, cand TataZmeu mi-a luat microunde sa nu ma mai chinui la plita, am vrut sa fac oua fierte, am pus ouale in castron si apa am setat la 4 minute, dar dupa vreo 2 minute au inceput sa explodeze )) Apoi, m-a specializat si le-am preparat la cană Hai că m-am lungit, ca si un articol )
Cristina, multumesc pentru atentia acordata articoului! E frumos, realist si interesant ceea ce scrii...Imi place!