pt un bucatar cu experienta e f usor...pt noi astia mai ....amatori, se admit si greseli ...
cat am pipait eu puiul pana m-am prins unde sunt incheieturile
ce misto ii taie cutitu'
zici ca-i barda,nu cutit
Ce scula are ,, Tipe 301''
Eu cred ca puiu e din plastelina , pentru demonstratii ca prea usor se taie
Vreau si eu asa un cutit...
mihaela, iti inchipui ca ei nu se chinuie cu cutite de jucarie ca ale noastre
miha,am zis ca si eu vreau un cutit profesionist,un chef's knife bun si care taie cam tot asa. Dar intai sa invat sa tai
Pentru a avea un cutit profesionist in bucatarie va recomand tuturor sa vizitati site-ul urmator. De acolo am primit eu cadou un cutit, taie bestial, trebuie numai sa fii atent sa nu gatesti cu resturi de degete )
http://www.fusiontechnique.ro/cutite-ceramice-c-27.html
sicer daca ma pun sa transez un pui il fac de comando....asa ca il cumpar gata tait bucati credema pe cuvant ....la asa ceva nu ma pricep,orice altceva dar la transat nu.....
nici eu nu prea ma pricep