Legume

 Cauta » 

Sfecla rosie

Postat de: Oana in Legume

Sfecla rosie ajuta la detoxifierea ficatului. Ea contine potasiu si acid folic (B9) si ajuta la reglarea tensiunii arteriale si ofera protectie cardica.Citeste continuarea

Andivele

Postat de: Oana in Legume

Frunzele alb-galbui ale andivei, cultivate la intuneric, ating o lungime de pana la 20 cm. Cu cat planta bate mai mult spre verde, cu atat mai amar este gustul. Merg de minune cu dressinguri...Citeste continuarea

Rosiile

Postat de: Bucataras in Legume

Sunt legume bogate in beta-caroten, substanta anticancerigena, si vitamina C care are un rol important in stimularea imunitatii. Culoarea rosie le este data de substanta numita licopen, un nutrient...Citeste continuarea

 Cauta » 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]