Student in bucatarie (3): transarea unei pulpe de vita

Postat de Cristi_Roman in Tehnici pe 26 Mar 2011 | 7842 vizualizari

Comentarii (4)

26.03.2011, 08:00

26.03.2011, 08:30

parca mi-ai povesti ultima carte cititita ..... minunat! ma gindeam ca cei cu adevarat pasionati si care inca stau pe ginduri daca sa se apuce sau nu de un astfel de curs,citind ce scrii tu cu atita pasiune ar avea impulsul perfect sa o faca succes mult in continuare

27.03.2011, 13:32

Acum imi dau seama ce nestiutoare sunt. Multumesc pentru descrierea acestei minunate lectie de preparare a carnii. Felicitari si bafta!

29.03.2011, 02:36

@elena 1988 - multumesc .

@aziz - multumesc, e si pacat sa nu faci un curs in Romania, nu stiu daca esti din Bucuresti sau nu, dar e f.ieftin si tine mult (5-6 luni) cursul de la THR Group, si e cel mai serios. Multumesc mult, sa fie .

@carmenvlad - multumesc, sa fie .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]